Meteen naar de content

Let op! Online orders worden 18 september verzonden

Welcome to our store

meetmilu.com

Hallo mede wanderlusters! Sinds Zuid-Korea de inspiratie vormde voor mijn allereerste range of beauty boostersboosters, heeft het land mijn hart gestolen

Seperator line Seperator line Seperator line

Ik reis twee keer per jaar naar Seoul om de laatste innovaties voor je te spotten – en natuurlijk om te genieten van echt Aziatisch comfort food. Koreaanse BBQs met lekker veel sesamolie zijn absoluut favoriet 🙂

Ik ben ook regelmatig te vinden in Berlijn, Londen en Parijs om te zien hoe mijn sheetmaskers zorgen voor een dewy glow bij vrouwen door heel Europa. Dus ik dacht dat de zomervakantieperiode het perfecte moment zou zijn om wat pak- & reistips met jullie jetsetters te delen!

TRAVEL LIGHT AND TRAVEL BRIGHT

Bespaar ruimte in je handbagage

Benut de ruimte die je in je trolley hebt optimaal, of kijk eens hoe Marie Kondo dit oplost, als je hier wat pro hulp bij nodig hebt. Neem alleen het hoognodige mee en gebruik een checklist, om snel en efficiënt te pakken. Dit scheelt enorm veel tijd, zodat je kunt nadenken over wat écht belangrijk is: welke beauty items zijn jouw onmisbare reis musthaves? Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want ik heb de perfecte set voor je samengesteld!

TAKE YOUR MOMENT TO RELAX

Dompel je onder in de schoonheid van je omgeving en geniet!

Maar echt, hoor! Ga zoveel je kunt offline voor de verandering en ga eens oprecht op in het moment. Want omdat wij elke vrije minuut proberen vol te plannen, vergeten we af en toe gewoon te relaxen. Dus kies je favoriete masker, dompel je onder in de schoonheid van je omgeving en geniet van de geluiden om je heen. Ik heb geleerd van Koreaanse vrouwen dat er geen enkel excuus is om je dagelijkse beautymoment over te slaan. Ik heb ze in Seoul zelfs betrapt met een sheetmasker op, terwijl ze gewoon over straat liepen. Nog beter, start je vakantie door een heerlijke wellness treatment te boeken – de allerbeste manier om even echt te ontspannen!

 

Benieuwd waar ik deze zomer te vinden ben? Volg me dan op mijn social media kanalen.

Love, MILU

Seperator line Seperator line Seperator line