Meteen naar de content

Let op! Online orders worden 18 september verzonden

Welcome to our store

meetmilu.com

Rihanna & Drake hebben er jaren geleden al op aangedrongen om te work, work, work, work, work, net als dragqueen extraordinaire RuPaul , die zong over het wel en wee van supermodellen (“you better work!”).

Seperator line Seperator line Seperator line

Met dat in gedachten en met een vette knipoog naar de  80’s aerobic workout videosdie voortaan ware cult items zijn en opnieuw een hype zijn dankzij hilarische memes, raakte ik enorm geïnspireerd om mijn eigen workout te ontwikkelen. Ik neem je even mee terug naar de tijd van spandex, fluorescerende beenwarmers en melige achtergrondmuziek. Zit je ook hardop te lachen?

Maar even serieus… laten we heel eerlijk zijn; sporten mag dan misschien niet het favoriete punt van je dagelijkse to-do lijstje zijn, maar we zijn het er allemaal over eens dat schoonheid toch echt van binnenuit komt. Hoe gezonder je lifestyle, hoe meer je kunt genieten van een huidje met natuurlijke glow  – uiteraard ook met een beetje extra hulp van mijn fijne beauty boosters.

PINK + GLOW = WOW!

Toen ik MILU lanceerde, heb ik plechtig beloofd altijd de allerbeste boosters voor je te vinden, die ook nog eens snel en makkelijk in gebruik zouden zijn. Dus de grote vraag was hoe ik al het bovenstaande kon samenvoegen in een product dat je beauty routine perfect aanvult.  

MILU en de kleur roze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus het moest iets roze, iets nieuws, iets met een echte wow-factor zijn. En toen mijn oog viel op de glanzende, roségouden beauty tool, wist ik dat dit mijn perfecte workout match had gevonden.  

Deel je #facetrainer moment op mijn social media kanalen, I would love to see you work it, baby!

Love, MILU

Seperator line Seperator line Seperator line