Meteen naar de content

Let op! Online orders worden 18 september verzonden

Welcome to our store

meetmilu.com

Time to get spooky, my lovelies! Halloween is DE tijd van het jaar om je masker op te zetten, en of dat nu een eng masker is of je favo MILU sheet mask, dat laat ik helemaal aan jou over!

Seperator line Seperator line Seperator line

Blijf weg van de voordeur en kruip lekker bij de open haard of verwarming vanavond! Geniet van wat me-time bij kaarslicht met mijn niet-zo-enge-maar-glam Halloween Mask Heks Hacks:

FREEZE!
Ook al wordt het al kouder buiten, je huid kan misschien toch best een verkoelende treat gebruiken! Mijn fijne eye patches hebben een extra verkoelend effect als je ze even in de koelkast legt voor gebruik. Wil je liever all the way masken? Gebruik dan mijn soothing hydrogel mask voor een volledig bedekt gezicht en geef je roomies stiekem een kleine jump scare, als je toch bezig bent

MAKE-UP BE GONE
Organiseer een Halloween girls’ night met mijn black bubble foam sheet mask. Je hebt helemaal geen zware make-up of schmink nodig, maar geloof me, je maakt perfecte spooky selfies met deze reinigende superheld! Geniet eerst van alle voordelen van de zwarte bamboe houtskool en ben erop voorbereid om er eng, maar toch mega cute uit te zien, zodra het masker gaat bubbelen.


HAPPY HALLOWEEN!

Love, MILU

Seperator line Seperator line Seperator line