Meteen naar de content

Let op! Online orders worden 18 september verzonden

Welcome to our store

meetmilu.com

Je wist natuurlijk al dat ik zo af en toe een workout sessie echt wel kan waarderen, maar ik ben ook de eerste die toegeeft hoe belangrijk het is om de tijd te nemen om lekker te ontspannen.

Seperator line Seperator line Seperator line

Wij zijn allemaal multi-taskende, studerende, werkende of gewoon drukke babes en moeten een moment van selfcare af en toe echt inplannen. En laten we heel eerlijk zijn, me-time wordt veel te vaak vergeten. 

Maar hé, dat is dus waar MILU je komt helpen! Ik ben wederom je redder in nood, want nadat ik al makkelijke, snelle beauty boosters voor je ontwikkelde en dagelijkse workouts promootte met mijn unieke personal face trainer massage tool, was ik helemaal klaar voor de volgende stap…

 

 

FEELING BLUE?

Precies het tegenovergestelde dus! Mijn one of a kind Beauty Eyes Globe mag dan misschien wel  ‘blue’ zijn, maar het zal je mood ongetwijfeld verfrissen – net als de huid rondom je ogen, als we het er dan toch over hebben. Deze perfecte toevoeging aan je dagelijkse beauty routine helpt je om even 10-15 minuten per dag te ontspannen en is letterlijk de coolste massage tool van het moment! Je kunt de hoge kwaliteit glazen globe meteen vanuit de verpakking gebruiken voor een heerlijk verkoelende werking op gezwollen ogen, of – nog fijner – leg de tool een minuutje of 10 in de koelkast voordat je ermee aan de slag gaat.

FAQ

Kan ik de Beauty Eyes Globe gebruiken als ik een sheet masker op heb?
Nou, dat wordt misschien een beetje rommelig… Gebruik dus eerst de Beauty Eyes Globe om in de ultieme chill modus te komen. Breng daarna je favoriete MILU masker of eye patches aan om je me-time moment ontspannen af te sluiten. 


Wat is de blauwe vloeistof precies?
Geen zorgen, het is een vriendelijke mix van water en een minimale hoeveelheid blauwe kleurstof. I know, het ziet er geweldig uit!!


Kan ik de tool makkelijk meenemen?
Absoluut! Mijn complete lijn is ontwikkeld om makkelijk in je handbagage of handtas mee te nemen. De verpakking van deze blauwe beauty is speciaal ontworpen om de glazen globe te beschermen.

Love, MILU

Kan je geen genoeg krijgen van MILU? Snap ik natuurlijk helemaal! Ik ben een sociale meid, dus volg me gewoon even en je leert me vanzelf beter kennen. En heb je zelf wat leuke MILU yoga poses bedacht? Sharing is caring! Lijkt me geweldig om mijn #MILUSQUAD mijn Beauty Eyes Globe te zien gebruiken #facialyoga

Seperator line Seperator line Seperator line