Meteen naar de content

Let op! Online orders worden 18 september verzonden

Welcome to our store

meetmilu.com

Summer is finally here, babes! En het lijkt het beste seizoen e-ver te worden, sinds, nouja.. zomer 2019. Heel eerlijk, ik weet dat sommigen van jullie de neiging hebben om zich ongemakkelijk te voelen over hun rondingen. Maar zoals Bruno Mars ons jaren geleden al uit volle borst toezong: girl, you’re amazing Just The Way You Are! And believe me, you ARE!

Seperator line Seperator line Seperator line

First things first: me-time draagt absoluut bij aan zelfacceptatie en berusting. Dus: hup, hup, weg met die stressvolle gedachten, want wat heb je er nou eigenlijk aan? Juist! Precies helemaal niets! De zomer staat al weer bijna voor de deur, dus hét perfecte excuus om je gezicht en lichaam te trakteren op wat extra selfcare. Ga er lekker voor en plan gewoon eens wat tijd in om jezelf te verwennen – trakteer jouw huid op een van mijn favoriete instant beauty goodies!

Ik weet dat jij als geen ander weet wat het beste werkt voor jouw lichaam. Of je nu elke dag liters water drinkt, plantaardig eet (of juist een grote gele M guilty pleasure hebt), of  af en toe geniet van een klein beetje chocolade (oké, ik geef toe dat ik het niet kan laten om de hele reep weg te werken als niemand kijkt) – jíj kent je lichaam het beste! Doe datgene waardoor jij je de beste versie van jezelf voelt.

Love, MILU

Wil je alles weten over mijn producten, ingrediënten en nieuwe lanceringen? Volg me dan op InstagramFacebook en TikTok. Oh, en aarzel niet om jouw MILU me-time momenten of beauty routines met me te delen! #MILUGIRLS

Seperator line Seperator line Seperator line