Meteen naar de content

Let op! Online orders worden 18 september verzonden

Welcome to our store

meetmilu.com

Zoals je van ons zou verwachten zijn wij allemaal helemaal gek van skincare en alles rondom het verzorgen van je huid. We delen op kantoor tips en bespreken de nieuwste trends en ontwikkelingen met elkaar. We vinden het ook leuk om onze tips & tricks en eigen ervaring met jullie te delen. Lori, onze Social Media & Marketing Manager, deelt graag met jullie haar favo summer producten!

Seperator line Seperator line Seperator line

De zomer is mijn absolute lievelingsseizoen (duh - hoe kan het ook anders?). Ik hou ervan dat iedereen altijd lacht, ik geniet van de lange warme zomeravonden met vrienden en alles lijkt gewoon beter! Mijn zomerroutine is niet hetzelfde als mijn winterroutine, maar één product dat ik altijd gebruik is SPF - de hele dag, elke dag! Sla nooit je SPF over, kids!

Ik heb de neiging om een wat drogere huid te hebben, niet alleen in de winter maar ook in de zomer. Daarom vind ik het belangrijk om me te richten op producten die licht van gewicht zijn, maar mij toch dat beetje hydratatie geven dat mijn huid zo hard nodig heeft. Vooral wanneer ik mijn huid vaak blootstel aan zonlicht (wat ik doe omdat ik een tanning addict ben) en wanneer ik ga zwemmen - merk ik dat mijn huid gewoon schreeuwt om wat hydratatie.

Dat is waar mijn MILU Lightweight Moisturizer om de hoek komt kijken. Het is absoluut mijn favoriete moisturizer, omdat het super lichtgewicht is (perfecte zomer musthave), het plakt niet en het geeft mijn huid de ultieme hydratatie boost. Ik vind het ook geweldig dat het het perfecte formaat is, zodat ik het altijd overal mee naartoe kan nemen en ook een fijn formaat is voor in je handbagage om mee te nemen naar je vakantiebestemming! 

Als ik de subtiele, maar heerlijke geur van mijn MILU Body Balm zou mogen omschrijven, zou ik het omschrijven als een romantische zomeravond. Ik gebruik deze Body Balm elke dag (yup, letterlijk) om niet alleen mijn droge huid te hydrateren maar ook voor een ultra-voeding. Ik gebruik hem meestal na het douchen en wanneer ik voel dat mijn huid extra droog aanvoelt - hallo smooth en zacht gevoel! 

Ik sla mijn lippen nooit over en in de zomer ga ik voor een au naturel look! Glossy lips geven je net dat beetje extra als je geen make-up wil dragen. Ik neem mijn Lip Treatment altijd mee voor onderweg en het laat mijn lippen superzacht en gehydrateerd aanvoelen.

Love, Lori

Wil je alles weten over onze producten, ingrediënten en nieuwe lanceringen? Volg MILU dan op InstagramFacebook en TikTok. Oh, en aarzel niet om jouw MILU me-time momenten of beauty routines met me te delen #MILUGIRLS

Seperator line Seperator line Seperator line