Meteen naar de content

Let op! Online orders worden 18 september verzonden

Welcome to our store

meetmilu.com

Als de zomer zich dan eindelijk heeft aangediend, kunnen we niet wachten om te genieten van die eerste zonnestralen. Want we voelen ons echt beter, mooier en gelukkiger met een “sun kissed glow”, toch?

Seperator line Seperator line Seperator line

Ik hoef je geloof ik niet te wijzen op het belang van een goede SPF. Want we weten inmiddels allemaal wel dat onze huid nóg mooier oud wordt, als we deze zo goed mogelijk beschermen. Dus laat me je wat tips geven over hoe je je prachtige gezicht extra kunt verwennen tijdens broeierige dagen, zwoele party avonden en langverwachte vakanties…

SLEEPING BEAUTY

Mijn allerbeste advies om je huid te laten stralen? Power naps & schoonheidsslaapjes! Er is niets wat meer ontspant dan een heerlijk dutje in de schaduw. Maar vergeet dan niet mijn 2-step retinol hydrogel mask aan te brengen. Je zult de innovatieve, ultradunne hydrogel niet eens voelen, maar geloof me, je kunt er absoluut niet omheen! De sprookjesachtige, multicolor glinstering doet je dromen over regenbogen en eenhoorns, terwijl de speciaal geselecteerde ingrediënten en het retinol beauty essence ervoor zorgen dat je wakker wordt als een prinsesje.
COOLING DOWN

Wist je al dat ik de perfecte verkoelende lekkernij voor je heb? En ik heb het niet over een ijsje! Maar, de koelkast is wel dé plek waar je mijn soothing hydrogel mask 10 minuten voor gebruik kan leggen voor een heerlijk koel effect. Met pepermunt extract, kamille en aloë vera is dit masker speciaal ontwikkeld om je huid te kalmeren na een dagje genieten in de zomerzon. 

WARMING UP

Multi-masken bespaart tijd en is daarom de perfecte manier om je voor te bereiden op een  girls’ night out. Dompel je gezicht onder in bubbels om je huid te reinigen en lekker op te frissen. Laat je natuurlijke glow vervolgens nog mooier uitkomen door je zongebruinde gezicht een liftende boost te geven met mijn anti-aging sheet mask. Ga je voor ultieme pampering? Breng deze dan aan over mijn populaire hydrogel eye patches, om elk teken van vermoeidheid te doen verbleken. Dit zijn echte life-savers, als je het mij vraagt! Trek je mooiste jurkje aan, verruil je slippers voor je hoogste hakken en sparkle, sparkle, sparkle!


Benieuwd naar al mijn zomerplannen? Houd mijn social kanalen in de gaten voor alle ins & outs!

Love, MILU

Seperator line Seperator line Seperator line