Meteen naar de content

Let op! Online orders worden 18 september verzonden

Welcome to our store

meetmilu.com

Wedding season is begonnen! Op de dag van je leven gaat het niet alleen om de perfecte jurk, maar ook om een stralende huid. Onze favoriete weddingplanner Lucette @houseofluce, deelt haar eigen skincare tips en die voor haar bruiden!

Seperator line Seperator line Seperator line

"Hi there! Jaren geleden begon ik als PR Manager in de beauty branche waarbij ik vele merken voorbij heb zien komen en de kans kreeg om veel uit te proberen. Een feestje vond ik dat en de liefde voor fijne beauty producten is nooit over gegaan. Inmiddels ben ik alweer 5 jaar geleden mijn eigen business gestart 'House of Luce' en help ik verloofde stellen om hun droom bruiloft te realiseren waarbij we de complete planning & design van A-Z op ons nemen.

Mijn ochtend en avondroutine is heilig en doe ik al vanaf mijn 12e, uiteraard zijn daar in de loop der jaren wat producten (anti ageing;-)) bij gekomen. Cleanser, toner, serum, dagcrème met spf, gezichtsolie gebruik ik 2x per dag en ik probeer 2 keer per week even een momentje voor mijzelf te pakken met een heerlijk masker in de avond.

Tijdens mijn werk leef ik samen met het bruidspaar een lange tijd toe naar hun wedding day en daar komt uiteraard ook het beauty topic aan bod. Veel bruiden vinden het fijn net even wat extra aandacht aan hun huid te besteden voordat ze in het huwelijksbootje stappen. Ik adviseer altijd om in ieder niet te gaan experimenteren met sterke peelings of nog net op de valreep een spray tan te doen zonder dit eerst geprobeerd te hebben. Structureel gebruik van een masker, face massage en vooral veel vocht en slaap doen elke huid goed en laten je extra stralen op je wedding day.

Mijn beautyproducten kies ik met veel aandacht en zorg, daarnaast vind ik het leuk om af en toe wat nieuws te proberen maar ik ben ook erg loyaal naar de producten en merken die ik gebruik. De producten die ik nu tijdens mijn ochtend en avondroutine gebruik kan ik eigenlijk niet meer zonder!

Ik start de dag met de MILU Melting Cleansing Balm die ik onder de douche gebruik gevolgd door de MILU toning solution en de Hydrating Essence van Natura Bissé. Vervolgens een serum van The Organic Pharmacy en ik sluit af met een dagcreme met SPF van Perricone MD, af en toe gecombineerd met de natural Bronzer van Perricone MD. In de avond start ik weer met de MILU Melting Cleansing Balm (in love met de geur!) en MILU toning solution, de Hydrating Essence van Natura Bissé, serum met retinol van The Organic Pharmacy en ik sluit af met de face oil van Patyka.

Ik kijk waar mijn huid behoefte aan heeft wanneer ik een masker kies maar mijn absolute favorieten zijn wel de MILU Hydrogel Eye Patches en de MILU Say hi to hydration sheet masker.

Love, Lucette

Wil je alles weten over onze producten, ingrediënten en nieuwe lanceringen? Volg MILU dan op InstagramFacebook en TikTok. Oh, en aarzel niet om jouw MILU me-time momenten of beauty routines met me te delen #MILUGIRLS

Seperator line Seperator line Seperator line
Seperator line Seperator line Seperator line