Meteen naar de content

Let op! Online orders worden 18 september verzonden

Welcome to our store

meetmilu.com

Houd je van alles wat met beauty te maken heeft en ben je een liefhebber van skincare? Maak kennis met Elisa Lee, ook bekend als @sokobeauty op Instagram. Ze reviewt sinds 2010 Koreaanse skincare producten en is sindsdien nooit meer gestopt.

Seperator line Seperator line Seperator line

“Hi lovelies! Ik heb de afgelopen jaren veel skincare producten geprobeerd en geef persoonlijk de voorkeur aan producten die zacht maar effectief zijn, aangezien ik een gevoelige/gecombineerde huid heb.

Op mijn badkamer shelfie staan alle producten die ik regelmatig gebruik. Mijn dagelijkse skincare routine bestaat uit 6-8 stappen, afhankelijk van hoe mijn huid aanvoelt. Als mijn huid droog aanvoelt, breng ik een sheet mask aan of breng ik nog een laagje van mijn toner aan om mijn huid een vocht boost te geven. Ik weet dat het uitgebreid klinkt, maar je went er wel aan. Consequent zijn is de sleutel en je moet geduld hebben. Als je na een tijdje resultaat ziet, is dat de beste beloning die je kunt hebben.

Ik hou ervan om ’s avonds een lange routine te hebben om mijn huid te verwennen. Ik ben absoluut een PM persoon. Op bepaalde dagen gebruik ik een sheet masker voor een extra hydratatie boost, gebruik ik een LED licht apparaat om mijn huid te kalmeren, of soms de MILU workout tool om mijn bloedcirculatie te stimuleren. Soms betekent dit dat mijn PM routine misschien minstens een uur kan duren. Ik houd gewoon van me-time, vooral omdat ik nu van thuis uit werk, zoals de meesten van ons, en het soms moeilijk is om werk en chill tijd te scheiden.

 

PM routine

Voor mijn routine ’s avonds reinig ik me graag dubbel, beginnend met MILU’s Melting Cleansing Balm. Deze laat zachtjes al mijn make-up smelten, inclusief waterproof make-up. Daarna gebruik ik een cleanser van Rovectin die mijn huid diep reinigt zonder ze droog achter te laten. Om de pH-waarde in balans te brengen en voor extra hydratatie gebruik ik de Be Plain toner. Afhankelijk van hoe mijn huid aanvoelt, breng ik Cosrx Snail Essence aan voor genezing en hydratatie en Paula’s Choice 20% Niacinamide Treatment om mijn poriën te verkleinen en de talgbalans te herstellen. Ik hydrateer mijn oogcontour met de Indeedlabs Eysilix oogcrème. Om alles te sluiten, gebruik ik de 107 Hydro Crème aan het einde van mijn routine. Op dagen dat ik een skincare product gebruik, breng ik de Keep Cool Ocean Deep Blue Oil aan, voor extra eenvoudige massages.

Seperator line Seperator line Seperator line